Privé cursus bij u aan huis

De voordelen van een privé cursus bij u thuis zijn dat u en de baby in een vertrouwde omgeving zijn, er geen andere baby’s bij zijn, vader en moeder aanwezig kunnen zijn en de cursusinhoud aangepast wordt op uw wensen.

Natuurlijk worden tijdens deze les van ongeveer een uur dezelfde onderwerpen behandeld als in de groepscursus en bent u in staat na deze cursus een volledige massage te geven aan uw baby.

Na afloop van de laatste les ontvangt u de reader waarin de volledige massage beschreven staat, zodat u het nog eens na kunt lezen.

€ 145,- per cursus (3 lessen van ongeveer een uur) incl. BTW.

Het is ook mogelijk om 1 privé les te volgen. Tijdens deze les wordt er kennisgemaakt met de massage en wordt er een deel van de theorie besproken. Na deze kennismakingsles ontvangt u geen reader, omdat niet de volledige theorie en praktijk behandeld kan worden in 1 les en dit wel nodig is om de volledige reader te begrijpen. U kunt het zien als een soort kennismakings cursus.

€ 60,- per cursus (1 les van ongeveer een uur) incl. BTW.

Wellicht vindt u het leuk om samen met vriend(inn)en een privé cursus te volgen. Ook dat is mogelijk bij Puck's Baby en Mama Massage! Deze cursus bestaat standaard uit 3 lessen en wordt maximaal gegeven aan 3 personen. Daarbij ontvangt iedereen 10% korting bij 2 deelnemers en 20% korting bij 3 deelnemers.

Hierbij geldt het standaard tarief € 145,- per cursus (3 lessen van ongeveer een uur) incl. BTW. excl. "kwantum" korting.

Stuurt u een email om een cursus in te plannen puck@pucksbabymassage.nl of neem telefonisch contact met ons op 06-23993042.

Het cursus bedrag voor de gehele cursus dient voor aanvang van de eerste les per bank te zijn voldaan of het bedrag kan contant betaald worden op de eerste les (er is geen pin mogelijkheid).

Check uw zorgverzekeraar of deze cursus (deels) vergoed wordt als preventieve gezondheidszorg cursus.

 

 

Contact

Neem contact op