Over Puck's babymassage

Ik ben Puck Bütterhoff, eigenaresse van Puck’s babymassage en moeder van Jesse die geboren is in mei 2013. Ik masseer al jaren vanuit mijn beroep als schoonheidsspecialiste en gebruik mijn ervaring nu met veel plezier als docent babymassage.

Tijdens mijn zwangerschap ben ik mij gaan verdiepen in de Shantala babymassage en heb ik de opleiding positief afgerond. Deze massage heb ik inmiddels in het verzorgingsritueel van mijn zoontje opgenomen en ik zie welke positieve uitwerkingen deze massage heeft en daarnaast is het een ontspannend moment tussen ouder/verzorger en baby. Intussen heb ik al veel ouders/verzorgers mogen leren hoe zij deze massage kunnen toepassen.

Ik gun iedere baby het heerlijk ontspannende gevoel en zie u daarom graag tijdens een van onze groepscursussen of bij u thuis voor een privé cursus.

Puck’s Baby en Mama Massage is gevestigd in Vleuterweide. Ons werkgebied is vanaf Woerden tot en met Utrecht, natuurlijk Leidsche Rijn, maar ook Montfoort, Vleuten, Harmelen, Oudewater, Kamerik, Maarssen, Breukelen, IJsselstein en De Meern behoren tot ons werkgebied.

Sinds mei 2015 zijn wij ook werkzaam in Hengelo (O), Enschede en omstreken, neem contact op voor de mogelijkheden puck@pucksbabymassage.nl of 06-23993042.

 

 

 

 

Puck Bütterhoff

Contact

Neem contact op